A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Egy kivételes lehetőség a Ferenciek terénél!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1056 Budapest V. kerület

Eladó Budapest V. kerületében, Belvárosban, a Ferenciek terétől, Duna parttól néhány száz méterre a Váci utcán, egy 75 nm- s, 2 szobás, napfényes erkélyes lakás! A lakás öt éve teljes felújításon esett át. A szobák különnyílóak és a magas emeleti elhelyezkedésének köszönhetően szép világosak. A közlekedés kiváló több busz és villamos, valamint a metró is párperc sétával elérhető. A parkolás közterületen, vagy a közeli parkolóházban lehetséges. Az épületet a múlt század elején építették, de a felújításoknak és korszerűsítéseknek köszönhetően méltóságteljes otthont biztosít a lakói számára. A lakás nagy belmagasságának és a tágas tereknek köszönhetően, ma is visszaadja polgári lét hangulatát. Az ingatlan méretéhez képest a fenntartási költsége igen kedvező. Ez a különleges lakás megfelelhet egy kellemes belvárosi otthonnak, de akár rövid vagy hosszútávú bérbeadásra is kiváló.Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó- Referencia Trend Kft. - általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. A részletes adatkezelési szabályzat megismeréséért, kérem látogasson el a cégünk weboldalára.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 75 m2
Méret tulajdoni lap szerint 71 m2
Teraszméret 2 m2
Eladási ár 64 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
64 900 000 Ft
199 239
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!