A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Mechwart Liget mellett eladó egy másfél szobás, felújított lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1027 Budapest II. kerület

II. Mechwart Liget mellett, a Tölgyfa utca egyik felújított, liftes házában eladó egy 40 nm-es, csendes udvari lakás!

A kis alapterület a lehető legjobban lett kihasználva, az amerikai konyha felett egy tágas galéria, a fürdőszoba másik oldalán pedig egy hálószoba kapott helyet. A rezsije igen kedvező, a 8.600 Forintos közös költség tartalmazza a vízhasználatot is, a konvektoros fűtés havi költsége sem több 10-12.000 forintnál.

Az épület a Margit körút mellett található, az éjjel-nappal közlekedő 4-6-os illetve 19-41-es villamosokkal vagy a 9-es és 11-es buszokkal a város bármely pontját könnyen elérhetjük. A közeli kisebb boltok mellett, bevásárolni a közeli Mammut Bevásárlóközpontban, vagy a 10 perc alatt elérhető Westend-ben lehet. Sportolni vágyóknak a szomszédos Margitsziget kínál több lehetőséget is!

Ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak, akár az idősebb korosztály számára is, ha a kiváló infrastruktúra mellett, a Belváros közelsége is fontos!


________

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 40 m2
Eladási ár 34 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
34 500 000 Ft
109 995
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!