A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Napfényes, madárcsicsergős, felújított panel!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1083 Budapest VIII. kerület

Eladó sorba került ez a 4. emeleti, 66 négyzetméteres (tulajdoni lapon 64 a lakás illetve a beépített erkély), 3 szobás, külön wc-s, szinte teljesen felújított lakás, kész panelprogramos házban.

Az Magdolna negyed egyik legkedveltebb részén járunk, a Kálvária tér közelében, ahol minden fontos létesítményt megtalálunk séta távolságra.
Bármerről közelítve már messziről kitűnik a hatalmas panelprogramos tömb sárga egysége, ezáltal is jelentősen frissítve a környék összképét.

Az összetartó lakóközösségnek hála az épület most is remek állapotnak örvend, az ajtókat zárják és a állapotra is vigyáznak.
Az első szinten tárolók találhatók, lakásunkhoz is bérelnek jelenleg is egyet 2.000,- forintért.

A negyedik emeletre érve a szomszéddal közös lezárt előtéren keresztül léphetünk a lakásba, itt remek tárolási lehetőség nyílik például a kerékárjaink számára.

Az előző tulajdonos kicserélte a nyílászárókat, kivéve a beépített erkélynél, mivel itt duplán vannak.
A jelenlegi tulajdonosok pedig maguknak kezdték el a felújítást.
A tervezésnél egy modern, letisztult hangulat elérése volt a cél, ez köszön vissza a használt burkolatokon, színeken és az egyedileg készített belső nyílászárókon is.
Minden vezetéket a falba sűlyesztettek, sőt klíma kiállás is készült.
A befejezéshez az előszoba burkolása és a konyha hiányzik csak.

Elsősorban azoknak ajánlom akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket, akár befektetésnek, akár otthonuknak tudják elképzelni ezt a lakást.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 66 m2
Méret tulajdoni lap szerint 64 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 33 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus panel
Emelet 4
Tájolás dél

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
33 900 000 Ft
105 240
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!