A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó Érd Tusculanumban 2 szintes családi ház

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2030 Érd

Eladó Érd Tusculanumban 2 szintes családi ház, csendes nyugodt utcában.

Az ingatlan Érd központhoz közeli, kertvárosi részén helyezkedik el egy 1089m2-es rendezett telekkel, továbbá a telken találhatóak tárolók, illetve egy szerelőaknával ellátott műhely.

A ház egy 80-as években téglából épített, karbantartott épület,2 szinttel, plusz egy sok lehetőséget rejtő pinceszinttel, amely magában foglal egy szeparált kazánház és garázs részt is. Az épület minden közművel ellátott, illetve az elektromos vezetékelés korszerűsített.Az alsó szinten található 2 terasz, felső szinten 1.

Az első bejáraton belépve,egy előszoba helyezkedik el,itt található a feljáró az emeletre illetve,a pince lejáró. A felső szint remek, életteret biztosít, 2 szobával és fürdőszobával,illetve a nagyobbik,szobából lehetőségünk van, kilépni az emeleti teraszra. A hátsó kijárat, egy kis előszobára nyílik, amely a konyhába vezet. Az épület remek lehetőséget nyújt, akár több generáció együttéléséhez is. Továbbá a hátsó résznél található egy kis pince és egy terasz.

A kert hátsó részén helyezkedik el egy 26m2-es garázs, szerelő aknával, amely remek lehetőséget nyújt, barkácsoláshoz, szereléshez.

- Remekül élhető terek
- 4 szoba
- Akár, 2 generációssá is alakítható
- Sok lehetőséget rejtő pinceszint
- Korszerűsítést igényel
- Hatalmas kert

Az ingatlan ~ 5-10 perc gyalogtávolságra található a Stop-Shop-tól, illetve a tömegközlekedési lehetőségektől (vonat, busz). Rengeteg kisebb-nagyobb, közeli üzlet kínál lehetőséget bármiféle bevásárlásra. Iskolák, orvosi központ, rendelők, sportolási lehetőségek (ÉRD Aréna/Sportcsarnok/uszoda) közel helyezkednek el és könnyen megközelíthetőek.


Kérdésével,további információval keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 130 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1089 m2
Teraszméret 10 m2
Eladási ár 39 989 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
39 989 000 Ft
127 496
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!