A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó panellakás a Bikás park közelében

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1119 Budapest XI. kerület

Eladó a XI. kerületben, közel a Bikás parkhoz, az Etele úton 47 m2-es, másfélszobás, 9. emeleti lakás jó állapotú, liftes házban. A lakás utcai nézetű, világos, egyedi mérésű távfűtéses.

Az 1966-ban épült házban található lakás praktikus elosztású, élhető terekkel rendelkezik. A szeparált szobák és a konyha-étkező egyaránt déli tájolásúak. A szobákban redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárók, a konyhában fa ablakok találhatóak. A nappali inverteres klímával felszerelt. A szobákba parketta, a többi helyiségbe kő járólap került. Az előszobából különálló tárolóhelyiség nyílik.

Műszaki:
A lakás részleges felújítása során a teljes vízvezetékrendszer, valamint a fürdőkád cserélve lett 2017. augusztusában. Tavaly sor került a gázvezeték felújítására és hatósági felülvizsgálatára. A lakás fűtését távfűtés biztosítja, ennek átalánydíja 15 ezer forint. A radiátorok szabályozhatóak és egyéni mérőkkel ellátottak. A közös költség 14 ezer forint, A lakás külön hideg és meleg vízórás, minden fogyasztás szerint fizetendő, viszont a hidegvíz átalány része a közös költségnek.

Környezet:
Az ingatlan Kelenföldön található, kitűnő közlekedéssel és infrastruktúrával rendelkezik. A közelben számos üzlet és szolgáltatás könnyen elérhető, közöttük óvoda, iskola, főiskola, patika, szupermarketek, zöldséges, játszóterek, orvosi rendelők, cukrászda és különféle szaküzletek.
Kelenföld nyugati irányból hegyekkel és dombokkal határolt, sík terület. Északon a Gellérthegy, Szentimreváros és Lágymányos, keleten a Duna, délen Albertfalva és Kelenvölgy, nyugaton pedig Őrmező, Sasad és Sashegy határolja.


Közlekedés:
A környék közlekedése kiváló, mindössze hat perc séta a 4-es metró Bikás park megállója. Kelenföldi pályaudvar egy megálló vele. Pár percen belül elérhetőek a 7-es, 58-as, 103-as, 153-as, 214-es, 907-es, 973-as buszok, és az 1-es, 17-es, 41-es, 47-es, 48-as villamos megállóhelye.
Az 1-es villamos pályahosszabbításának keretében az utca nagyszabású felújításon esik át, mely az úton és a járdán kívül a környező parkokat is érinti, a villamos és a felújított közterület átadása idén nyáron várható.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 47 m2
Méret tulajdoni lap szerint 46.4 m2
Eladási ár 32 800 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus panel
Emelet 9
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
32 800 000 Ft
104 575
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!