A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Világos, napfényes !

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1048 Budapest IV. kerület

Eladó 66nm-es lakás a Dunakeszi utcában. Az ingatlan páréve felújított, így szép az állapotban. Jó az ingatlan felosztása, jelen pillanatban kettő szoba található benne, viszont a nagy nappalit könnyen kettő szobává alakítható ezzel további egy szobával bővülne a lakás!
A nappaliból nyílik a nagyobbik terasz ez 8nm-es és a belső térre néz. Nagyon csendes és nyugodt, déli fekvése miatt egésznap ide süt a nap, nagyon kellemes ezáltal a használata amivel nyáron akár a ház központi helysége is lehet.
A konyha szintén tágas, bútorozott és gépesített. Az innen nyílló ablakkal a légtér jól szellőztethető ez a kisebbik teraszra néz. Esetünkbe egy kisebb asztal kettő székkel probléma nélkül elfér.
A fürdő és wc kb 10 éve esett át felújításon és külön helységben helyezkednek el, ezeknek is kiváló az állapota.
Hálószoba 15nm-es rengeteg hellyel. Ez a szoba légkondicionált és itt minden nyílászáró frissen lett cserélve , a sok hely miatt jelen esetben dolgozó szoba ként is funkcionál. Innem nyílik a kisebbik terasz, amely az utcára néz. kisforgalmú utca révén ez is rettentően csendes.
Az ingatlanhoz tartozik továbbá, a lakóközösség által megbeszélt és jóváhagyott tetőtéri tátoló melynek mérete hozzávetőlegesen 30nm.
A lakásnak egyetlen egy közös fala van a szomszéddal (1,5méter hosszú) a többi a folyósóval, illetve a mellettünk lévő egy szintel alacsonyabb szomszédház padlásával határos.
Nagyon szép környék sok zölddel és parkkal. Család számára ideális szinte minden megtalálható a közelben. Könnyű parkolni, közvetlen a ház elött mindig van hely és természetesen ingyenes.
Tömegközlekedés szempontjából sem utolsó. A lakástól pár perc sétára több buszjárat is közlekedik.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 66 m2
Teraszméret 13 m2
Eladási ár 32 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 4
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
32 500 000 Ft
100 894
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!