A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Gyöngyszem családosoknak Buda legjobb részén

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

Budapest II. kerület

A II. kerületben a Boróka utcában eladó egy gyönyörű lakás, kiváló közlekedési kapcsolatok mellett, 3 szintes, műszakilag és esztétikailag is a 90-es évek végén felújított, szép és hangulatos, 1960-as évek elején, épült társasház, magasföldszintjén, csendes, világos, dél-nyugati tájolású, utcai fekvésű, 61 nm alapterületű, jó állapotú, 2 szoba+nappali, összkomfortos és igény szerint KIVÁLÓAN ALAKÍTHATÓ lakást.

A társasház stabil anyagi helyzetben van és saját megtakarítással is rendelkezik. Folyamatosan karbantartott és kiváló állapotú. A lakó közössége tisztaság- és rendszerető emberekből áll, ez látszik is a társasházba lépve.

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt, díjmentes ügyintézéssel egybekötve.


A környék csendes, hangulatos, és gyönyörű panoráma tárul a belvárosra. A közelben megtalálható a Rózsakert Bevásárlóközpont, egy kar nyújtásnyira van szinte a Szemlő-hegyi barlang. Megtalálható a közelben még kisboltok ATM, Gimnázium ,Orvosi rendelő, játszótér, és sok más egyéb dolog, vagyis minden megtalálható, ami a mindennapi ügyek intézéséhez szükséges lehet és még annál is több.

A fűtést és a melegvizet is zártégésterű turbós kazán biztosítja.

Ingyenes parkolási lehetőség az utcában. (Lakcím bejelentése után ingyenes a kerületben.) Ezen felül lehetőség van a ház zártudvarán parkolásra.

Az ingatlan kiválóan alkalmas értékmegőrző és inflációt kivédő befektetésnek a gyors ütemben fejlődő exkluzív környék miatt.
Ajánlom magánszemélyeknek, akik szeretnének egy jó elosztású és kiválóan alakítható, élhető és minden igényt kielégítő, csendes, jó hangulatú, családias hangulatú otthont vásárolni maguknak, másodsorban befektetőknek, akik rövid vagy hosszú távú kiadással foglalkoznak, és fontos a frekventált elhelyezkedés, ezáltal a gyors és könnyű kiadhatóság, ahol a jó környékhez kiváló közlekedés is párosul.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 61 m2
Méret tulajdoni lap szerint 59 m2
Eladási ár 52 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Emelet magasfszt
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
52 000 000 Ft
159 416
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!