A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

XV. kerületben Rákospalotán, új építésű ikerházban, 90 m2-es, 5 szobás, belső kétszintes lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1152 Budapest XV. kerület

XV. kerületben Rákospalotán, új építésű ikerházban, 90 m2-es, 5 szobás, belső kétszintes lakás eladó!

CSOK-kal, GARÁZZSAL, KERTTEL, HŐSZIVATTYÚS RENDSZERREL ENNYIÉRT?!

Ha időben döntesz, akár két generációssá is alakítható a két belső szint!

Az utcafronti szekcionált garázskapun át juthatunk be a belső udvarra, ahonnan saját teraszon keresztül megközelíthető ez a napfényes, akár több generációnak is életteret biztosító OTTHON, 2019. OKTÓBER VÉGI átadással!
A szolgalmi utat hátul telekhatáron visszük el, tehát nincs átjárás!

Az alsó szint kialakítása lakásonként: szélfogó, nappali, konyha, szoba, wc+zuhanyzó. A szoba laminált parkettával, a többi helyiség kerámia burkolattal készül.

A felső szint kialakítása lakásonként: előtér, 3 szoba, fürdőszoba. A fürdő kerámia burkolatot, míg a többi helyiség laminált parkettát kap.

HŐSZIVATTYÚS RENDSZER!Az LG lakossági fűtési megoldása (Therma V) egy időben képes biztosítani otthona számára a fűtést és a melegvíz-ellátást. A hagyományos kazánrendszerekkel összehasonlítva az új rendszer sokkal
hatékonyabb, csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és megújuló külső energiaforrást hasznosít. Ezen
túlmenően a környezetbarát megoldások összekapcsolhatók olyan okos szabályozó megoldásokkal,
mint a ThinQ.
3 rétegű műanyag nyílászárók, 30 cm vastag falazó téglák és 10 cm polistirol homlokzati hőszigetelés biztosítja az A++ minősítés.

Folyamatosan megújuló csendes utcában találhatja meg OTTHONÁT! Innen nem jelent akadályt a főváros többirányú megközelíthetősége és kihívások nélkül juthat el az időt kímélő gyorsforgalmi utakhoz is.


Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Teraszméret 16 m2
Eladási ár 50 590 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
50 590 000 Ft
155 308
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!