A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

XV. kerületben Rákospalotán, új építésű ikerházban, 90 m2-es, 5 szobás, belső kétszintes lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1152 Budapest XV. kerület

XV. kerületben Rákospalotán, új építésű ikerházban, 90 m2-es, 5 szobás, belső kétszintes lakás eladó!

Az utcafronti szekcionált garázskapun át juthatunk be a belső udvarra, ahonnan saját teraszon keresztül megközelíthető ez a napfényes, akár több generációnak is életteret biztosító OTTHON, 2019. október végi átadással.

Az alsó szint kialakítása lakásonként: szélfogó, nappali, konyha, szoba, wc+zuhanyzó. A szoba laminált parkettával, a többi helyiség kerámia burkolattal készül.

A felső szint kialakítása lakásonként: előtér, 3 szoba, fürdőszoba. A fürdő kerámia burkolatot, míg a többi helyiség laminált parkettát kap.

HŐSZIVATTYÚS RENDSZER! 3 rétegű műanyag nyílászárók, 30 cm vastag falazó téglák és 10 cm polistirol homlokzati hőszigetelés biztosítja az A++ minősítés.

Folyamatosan megújuló csendes utcában találhatja meg OTTHONÁT! Innen nem jelent akadályt a főváros többirányú megközelíthetősége és kihívások nélkül juthat el az időt kímélő gyorsforgalmi utakhoz is.

Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Immo1 pont, hu, per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Teraszméret 16 m2
Eladási ár 51 300 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
51 300 000 Ft
159 257
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!