A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

-- JÓ ÁR, OTTHONOSSÁG, REMEK INFRASTRUKTÚRA! --

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1074 Budapest VII. kerület

A lakás számos előnyei közé sorolható a maximális csend és nyugalom valamint a remek elhelyezkedése.
Az ingatlan nagyon jó állapotú, igény szinttől függően akár további anyagi ráfordítás nélkül költözhető. A 46 nm alapterületet tovább növeli egy 7 nm-es galéria ahol jelenleg az ágy kapott helyett. A galéria alatt egy praktikus beépített szekrény található mely az ár részét képezi. Az ingatlan klímával felszerelt. A lakás a körfolyosó végen helyezkedik el és ennek köszönhetően ablakai előtt nincs járkálás.

A társasház kultúralt lakóközösségű. Nemrég felújított, virágos, tágas udvara, a rendezett bejárata és lépcsőháza, mind hozzájárulnak ennek az ingatlannak a kellemes örömteli használatához.

A lakás ideális befektetés elhelyezkedésének köszönhetően de akár saját otthonként is tökéletesen funkcionál fiatal párok, egyedülállók számára.

A környék ellátottsága és a közlekedés minden igényt kielégít. A közvetlen közelben élelmiszer boltok, gyors éttermek, kávézók, minden ami szükséges a mindennapok kényelméhez.

Bármi kérdése van, hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 46 m2
Eladási ár 31 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
31 900 000 Ft
100 368
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!