A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kiemelt övezetben parkosított, kertre néző lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1025 Budapest II. kerület

Eladó Budapest 2. kerület Vérhalom részen, egy frissen felújított, kertes, néhány lakásos társasház földszintjén található teljesen különálló bejárattal rendelkező lakás!
Az ingatlan kiváló irodának, rendelőnek, mozgásstúdiónak is. A Rózsakert Bevásárlóközponttól néhány perc sétával elérhető! Az ingatlan kiemelt közlekedési adottságokkal rendelkezik, mivel több busz megállója is a közelben található. Felújításkor az ingatlant Vaillant gáz cirkóval és egy gyönyörű kandallóval látták el. A nyári időszakban a kellemes hűvös levegőt klíma és az ablakokon redőny biztosítja. A kertbe 1 autónak van beállási lehetősége, de a vendégek részére a ház előtt, közterületen, a parkolás ingyenes. Kellemes lakóközösségben, ápolt, parkosított kerttel ellátott környezetben lakhat, aki ezt az otthont választja magának.
Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó- Referencia Trend Kft. - általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. A részletes adatkezelési szabályzat megismeréséért, kérem látogasson el a cégünk weboldalára.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 74 m2
Eladási ár 59 700 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
59 700 000 Ft
190 340
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!