A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Építési telkek csendes, nyugodt helyen Ráckeresztúron

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2465 Ráckeresztúr

Két db építési telket kínálunk külön-külön vagy akár egyben is Ráckeresztúron 1116 nm illetve 1124 nm-en.
A két egymás melletti telek lakóövezeti részen található és teljes panorámájában a szántóföldekre néz, ezáltal végtelenül nyugodt és romantikus hangulata van. Az utcában több új építésű családi ház is épül.

Beépíthetőség:
LK-L1 kertvárosi lakóövezet,
30 % beépíthetőség
A telkek egyenként 5.000.000 Ft-ba kerülnek.


Település, környék:
Közlekedés nagyon jó, buszmegálló a közelben, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség a központban van. Bevásárló központok a környező városokban vannak, Százhalombatta, Érd, Székesfehérvár stb.

Ráckeresztúr községben az M6 autópálya felhajtója 1 km-re található. Nyugodt csendes község, könnyen megközelíthetőek a környező nagyvárosok, mint Budapest, Székesfehérvár, Dunaújváros, Martonvásár. Az M7 autópálya 7 km-re található Martonvásár irányába.

Településről:
Ráckeresztúr első okleveles említése a XIV. sz. utolsó harmadából ismert. A keresztúr helységnév azzal kapcsolatos, hogy a település középkori templomát a Szent Kereszt tiszteletére szentelték fel. A török hódoltság első felében lakatlanná vált, a XVII. sz. második negyedében rácok népesítették be. A török kiűzése után a Felvidékről érkezett szlovák családok települtek le itt. Ma már tisztán magyar ajkú település.Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a részletekkel kapcsolatban, lehet, hogy megtalálja álmai házát, vagy befektetését.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 1116 m2
Eladási ár 5 000 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Ingatlan eladási ár
5 000 000 Ft
15 522
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!