A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Jó adottságokkal rendelkező családi ház eladó Pakson

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Eladásra kínálok Paks családi házas övezetében egy 99,25 m2-es, jó adottságokkal rendelkező ingatlant.

A családi ház első része 1963-ban épült meg, majd 1980-ban tovább bővítették. Az épület első fele vert falazat, a később hozzáépített rész 30-as Porotherm téglából épült. 1980-ban tetőcsere megtörtént, 1996-ban a teljes villanyvezetéket felújították. 2010-ben az ablakokat műanyag nyílászárókra cserélték, redőnnyel felszerelték.

A ház 3+félszobát, előszobát, konyhát, kamrát, fürdőszobát, közlekedőt rejt magában.A félszobából nyílik a 20,7 m2-es terasz, mely alatt a garázsbeálló található. A szobákat hajópadló, linóleum és padlószőnyeg borítja, a többi helységben hidegburkolat található. A ház melegét gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy pince és egy tároló. A kertben ásott kút is megtalálható. Mindez Paks központjához közel, gyalogosan pár percre orvosi rendelő, bolt, buszmegálló.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 99.25 m2
Méret tulajdoni lap szerint 99 m2
Teraszméret 20.7 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
91 337
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!