A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Első emeleti egy szobás lakás az Egyetem térnél

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1053 Budapest V. kerület

A társasház a történelmi belvárosban az V. kerületben található, állapotával jól illeszkedik a kerület képébe. Mind műszaki és esztétikailag is kitűnő állapotban van, jó a lakóközösség.

Mivel a társasház házközponti fűtésű, több szempontból is szerencsés. A felújítása az adott körülmények miatt jóval kedvezőbb, másrészt havi 25.000 Ft-ból már a hideg-, és meleg víz is, valamint a fűtés is fizetve van.

A lakás jelenleg egy szobás, könnyedén aranybányává tehető, akár a rövidtávú szállás szolgáltatást, akár a hagyományos albérletként hasznosítja, de akár belvárosi búvóhelyként is tökéletes választás lehet.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 54 m2
Méret tulajdoni lap szerint 53 m2
Eladási ár 45 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás kelet

Helyiséglista

Előszoba 5 m2
Fürdőszoba 6 m2
Konyha 14 m2
Nappali 28 m2
Ingatlan eladási ár
45 900 000 Ft
141 877
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!