A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Pakson 2 szobás teljesen berendezett lakás kiadó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

A paksi lakótelepi részén 3. emeleti, 2 szobás, 54 négyzetméteres lakás kiadó.

A lakásban 2 szoba, konyha-étkező, előszoba, külön WC és fürdőszoba helyezkedik el. A szobák laminált parkettával, a konyha-étkező, a WC és a fürdőszoba kővel burkoltak.
A lakás teljesen felszerelt, mosógép, hűtő, konyhai eszközök, teljes bútorzat a bérlő rendelkezésére áll.
A ház a „panelprogramon” átesett, így néhány éve a nyílászárókat műanyagra cserélték, a házat kívülről szigetelték. A fűtést távhő, a hűtést klíma szolgáltatja. A parkolás az utcán, térítésmentesen megoldott. A lakáshoz a földszinten külön tárolóhelyiség is tartozik.

Kellemes, nyugodt állapotok, jó megközelíthetőség jellemzi a környéket. Az üzletek, szolgáltató központ, bölcsőde, óvoda, iskola 5 perces sétával elérhetőek.

Az ingatlan jelen állapotában bútorozottan kiadó. A bérleti díj 160.000,- Ft/hó, mely tartalmazza a teljes rezsit is. 2 havi kaució szükséges. A bérleti szerződés időtartama minimum 1 év. Az ingatlanban a kisállattartás és a dohányzás nem megengedett.
Kiköltözéskor az eredeti állapot visszaállítandó.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 54 m2
Kiadási ár 160 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 3
Ingatlan kiadási ár
160 000 Ft
510
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!