A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Azonnal költözhető, 55 nm-es, 3 szobás, garázsos, lakás kőbányán!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1104 Budapest X. kerület

ELADÁSRA kínálunk egy 55 nm-es, átlagos állapotú, karbantartott, 1+2 szobás, I. emeleti, tehermentes, erkélyes, azonnal költözhető, garázsos Kőbányai lakást.

Nagyon jó anyagi háttérrel rendelkező 8 emeletes, csúsztatott zsalus társasházban helyezkedik el az ELADÁSRA kínált, jó alaprajzú lakás. A közlekedőről megközelíthető az összes helyiség a lakásban. A konyha világos, ablakos. A nagyszobából egy 2.5 nm-es frissen felújított erkély is elérhető. Kis és nagyobb családok számára, ideális lakókörnyezetet biztosít ez a lakás. Parkolás akár egy garázsban is történhet, melyet a tulajdonos szintén ELADÁSRA kínál a leendő új tulajdonos számára, melynek ára: 2 millió forint.

Műszaki leírás:

A nyílászárók cseréje megtörtént. Műanyag, thermo üveges ablakok kerültek behelyezésre. A közös költség 8251 Ft, melynek tartalma, szemétszállítás, karban tartás, felújítási alap. A szobákban laminált parketta, valamint padló szőnyeg. A közlekedő és a konyha PVC burkolatú. A fogyasztás mérőórák alapján történik (víz, villany, gáz).

Közlekedés:

Az infrastruktúra jónak mondható. Az Örs Vezér tér busszal 20 perc alatt elérhető. A közelben iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség egyaránt megtalálható. A ház melletti közért pedig, a társasház saját tulajdonában van, ami biztosítja számára a kellő gazdasági hátteret.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Immo1 pont, hu, per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 55 m2
Méret tulajdoni lap szerint 5 m2
Teraszméret 2.5 m2
Eladási ár 24 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 1
Tájolás dél

Helyiséglista

Erkély 2.5 m2
Szoba 17 m2
Szoba 8 m2
Szoba 6 m2
Konyha 8 m2
Közlekedő 8 m2
Konyha 5 m2
WC 1 m2
Ingatlan eladási ár
24 990 000 Ft
77 244
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!