A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Angyanföldön, amerikai konyhás nappali+2 hálószobás, felújított lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1131 Budapest XIII. kerület

Angyanföldön, amerikai konyhás nappali+2 hálószobás, felújított lakás eladó!

A XIII. kerület méltán közkedvelt részén, Angyalföldön eladó egy 2 éve esztétikailag és műszakilag is teljes körűen felújított, magasföldszinti, amerikai konyhás, két hálószobás, klímás, cirkófűtéses, 51 m2-es erkélyes lakás!

A megfelelő anyagi helyzettel rendelkező, zöldövezeti társasház előkelő helyén, a magasföldszinten található az ingatlan.

A társasház jelenleg homlokzati hőszigetelés előtt áll, valamint a lépcsőházi nyílászárók cseréjét is megszavazta a lakóközösség, ezeket a munkálatokat tavasszal kezdik el.

Az eredetileg 2 szobás lakást 2 évvel ezelőtt teljes körűen felújították, 2 hálószobássá alakították, fűtését is korszerűsítették.

A lakásba belépve egy járólapos közlekedő érkezünk, ahonnan minden egyes helyiséget külön-külön közelíthetünk meg, balra a wc-t, szemben a loggiás amerikai konyhás nappalit, abból az egyik hálószobát, a közlekedőn jobbra tovább haladva pedig a másik hálószobát és a sarokkádas fürdőszobát találhatjuk.

A fűtést parapetet mika cirkó kazán biztosítja, aminek az átalány díja 7000 Ft, a közös költség 7400 Ft, minden közmű egyedi mérőórával mérhető.

A régi nyílászárók már hőszigetelt műanyag ablakokra lettek lecserélve.
Autóbeállás zárt kapuval elkerítve, a társasház udvarán lehetséges! Az autóbeállónak nincs külön ára, nincsenek rejtett költségek.

A környék jól ellátott, közértek, iskolák, óvodák, gyakran közlekedő buszjáratok, és zöld kertvárosi parkos környezet biztosítja a komfortérzetünket.

Az ingatlan teljesen tehermentes, 3 hónapon belül költözhető, akár hiteles és lakástakarék finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, akár hétvégén, állok rendelkezésére!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Immo1 pont, hu, per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 51 m2
Teraszméret 5 m2
Eladási ár 31 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
31 900 000 Ft
98 603
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!