A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Érd Tusculanumban 100 nm-es családi ház, azonnal költözhető!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2030 Érd

Érd, Tusculanumban egy 100 nm-es, rendezett családi ház 798 nm-es telken, gyönyörű kerttel, garázzsal, pincével eladó reális áron. A házat teljesen felújították 2003-ban, 2007-ben teljes tetőcserét kapott. A fűtés gázcirkóval történik radiátoros hőleadókkal, a meleg vizet gázbojler biztosítja.
A házban klíma és riasztó is van. Minden ablakon redőny található.
A házba belépve az ebédlőt és a konyhát találhatjuk, ahonnan nyílnak a szobák. A folyosó hátsó részén a fürdőszoba és a külön WC található.
A ház alatt egy 30 m2-es egykori garázs, most pince ad helyet a cirkónak és a gázbojlernek, valamint egyéb tárolandó dolgoknak.
Az udvaron garázs található, amelyet egy tároló helység köt össze a házzal.

A kert nagyon szép és rendezett.
A ház egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Az ingatlan hamarosan üres lesz elköltözés miatt, így sajnos sok belső fotó nem készült. Ajánlom ezt a házat családoknak, pároknak.

Adatok:
-100 nm lakótér
-798 nm telek
-garázs
-tárolóhelység
-pince, szuterén
-3 szoba
-fedett terasz

Környék:
Tusculanum az utóbbi pár évben rohamos fejlődésnek indult, itt lakni kifejezetten kellemes, mert a közelben mindent megtalálhatunk. Pár percen belül elérhetjük az óvodát, iskolát, gyógyszertárat, templomot, üzleteket, uszodát, benzinkutat, állatorvost, a szomszédban fodrászt, kozmetikust. A vasútállomás és a központ 5-10 percre található, az M7-es autópályára 10 percen belül feljuthatunk. A közlekedést a városon belül nagyban megkönnyítette a szeptemberben átadott vasúti felüljáró, ami az itt élők számára rendkívül hasznos.


Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a részletekkel kapcsolatban, lehet, hogy megtalálja álmai házát, vagy befektetését.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 798 m2
Teraszméret 20 m2
Eladási ár 45 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
45 000 000 Ft
137 956
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!