A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Magasemeleti, panorámás, napos kétszobás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1149 Budapest XIV. kerület

Zugló közkedvelt parkos részén, a Pillangó parkban, a piros metrótól 4 perc sétára egy PANELPROGRAMOS ház magasemeletén kínálok eladásra egy 50 nm, kétszobás lakást.

A ház kívül - belül teljes körűen megújult a KIFIZETETT panel program keretében. A 8. emeleten lépünk ki a felújított hívóliftből és egy biztonsági ajtón át lépünk be a lakásba.

A nappali 19.5 nm, NY tájolásának köszönhetően NAPSÜTÖTTE és CSENDES. A másik egész szoba 15 nm, szintén külön nyílik és tartozik hozzá egy 4.5 nm, beépített loggia, ami szintén fürdik a napfényben egész délután. A nyílászárók modern nyíló - bukó műanyagra cseréltek.

A konyha 4.5 nm, szeparált, de igény szerint összenyitható a nappalival. A fürdő 4.5 nm, káddal és toalettel ellátott. Az előszobában és a közlekedőben 1-1 gardrób könnyíti meg a tárolást.

A lakás részlegesen felújított, a távfűtés egyedi mérésű. A fenntartási költség kedvező; a közös költség 10.500 ft, a fűtés átalány 9.330 ft, a víz és a villany fogyasztás alapján fizetendő.

A Pillangó park átadása 2019 április közepén esedékes, ami a kerület legnagyobb beruházása. Ennek keretében a zöldfelület
fákkal, cserjékkel, valamint változatos növényekkel gazdagodik.
A lakossági igényeknek megfelelően rendezvénytér, grillezésre, piknikezésre alkalmas területek kerülnek kialakításra, futókör és pétanque - pályák gondoskodnak a sportolni vágyókról.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Immo1 pont hu per adatvédelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Eladási ár 27 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel (panelprogram)
Emelet 8
Tájolás nyugat

Helyiséglista

Előszoba 2 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.5 m2
Konyha 4.5 m2
Loggia 4.5 m2
Szoba 15 m2
Nappali 19.5 m2
Ingatlan eladási ár
27 500 000 Ft
84 950
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!