A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Nem kell felújítással bajlódnia, csak költözni!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

Paks

Paks kedvelt lakótelepén, felújított 2 szobás lakás eladó.
A 4. emeleti, lakótelepi panellakásban 1 nappali, 1 hálószoba, konyha,előszoba, fürdő+WC található.
A panelprogram keretében a nyílászárókat műanyagra cserélték, a teljes épületet szigetelték. A lakás távhővel fűtött. Tájolásának megfelelően napfényes, világos. A parkolás az utcán, térítésmentesen megoldható. A lakáshoz közös alagsori tároló tartozik.
A konyha új konyhabútort tartalmaz, beépített hűtővel, kerámialapos főzőlappal, új sütővel. A nappaliban a nyári napokban az újonnan beszerelt klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A szobákban új parketta található, valamint minden helyiségben új radiátor lett felszerelve. Az előszobában a beépített szekrény praktikus lehetőséget biztosít a tárolásra. A közös költség 6.000Ft/hó.

Kellemes, nyugodt állapotok, jó megközelíthetőség jellemzi a környéket. Az üzletek, szolgáltató központ, bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló maximálisan 5 perces sétával elérhetőek.

Ideális lehet egyedülálló felnőtt, fiatal pár, illetve kisgyerekes család életterének.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 48 m2
Eladási ár 18 200 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 4
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
18 200 000 Ft
56 221
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!