A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Társasházi lakás eladó az Allee mellett!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1117 Budapest XI. kerület

Eladó egy 3 szobás, emeleti távfűtéses, napfényes, erkélyes lakás az Allee szomszédságában!

Az ingatlan nappali+ 2 szobás, emeleti, lift van. Lakótér 71 m2, az utca felé és a belső udvar felé 8 m2 erkély, tartozik hozzá kizárólagos használatú parkoló, tároló, van a háznak egy elkerített saját kertje, mely - bár nincs közvetlen kapcsolatban a belső udvarral - bármelyik lakó használhatja.

A ház 1983-ban épült, falazata tégla és vasbeton. 7 emeleten összesen 28 lakás található, minden lakáshoz tartozik egy tároló a pincében, és egy autó számára parkolóhely az udvarban.
A kapu és a sorompó elektromos beléptetővel illetve távirányítóval rendelkezik.

A lakóközösség sokszínű: vannak elsőként beköltözött, ma már nyugdíjasok, és fiatalok, családosok vegyesen. Minden korosztály szereti a környéket, hiszen Lágymányos, Újbuda, az Allee népszerű, jó a közlekedés, rengeteg az üzlet, szolgáltató, itt a Fehérvári-úti Piac, iskolák, rendelők, közel van a Műegyetem.

A lakásban a burkolatok parketta, illetve kerámia lap. Állapota korának megfelelő, nyílászárók cseréje már megtörtént. Igény szerint felújítandó, de akár egy festés után költözhető.

Ajánlom a kerületben ingatlant keresőknek, egyetemistáknak, fiatal házasoknak első lakásként, de bármelyik korosztály gond nélkül megtalálja itt számításait.
A lakóközösség intelligens, magára és másokra nézve igényes. Van aki szomszédol, van, aki munka után pihen, van, aki otthon tevékenykedik. Így-vagy úgy, de mindenki aktív.

Környék, közlekedés:

Frekventált környék, az Allee sem véletlenül épült a 4-6-os villamos végállomásánál. Gyalog is közel a Móricz Zsigmond körtér, Budafoki út, Fehérvári út. M4 Metro megálló, tehát bárhova percek alatt eljuthatunk tömegközlekedéssel.
Közel van a Gellért-hegy, lábánál a Gellért Fürdő, a Feneketlen-tó, parkok, játszóterek. Tudunk kikapcsolódni közel az otthonunkhoz, gyermekünket sem kell messzire vinni a szabadidős programok eltöltéséhez.
Ideális lakóhely, hogy autónkat otthon hagyjuk, akár munkába, iskolába, vagy szórakozni megyünk.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 79 m2
Méret tulajdoni lap szerint 71 m2
Teraszméret 8 m2
Eladási ár 54 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás észak
Ingatlan eladási ár
54 000 000 Ft
166 811
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!