A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Fiatalos otthon a BAH-csomópontnál

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1016 Budapest I. kerület

Eladó ez a fiatalos, nagyon jó elrendezésű és elhelyezkedésű, 62 négyzetméteres lakás a BAH-csomópontnál, az Avar utcában.
A lakás 8 éve átesett egy felújításon, ami során ki lettek cserélve a víz és villanyvezetékek, tehát műszaki állapotát tekintve nagyon jó. Maga az épület pedig néhány esztétikai hibát leszámítva makulátlan.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően nagyon jó tömegközlekedési lehetőségek kínálkoznak, a belváros alig 10 perc alatt elérhető, forgalomtól függően. Annak ellenére, hogy a lakás a Hegyalja út és az Avar utca sarkán helyezkedik el, rendkívül csendes, zaj szinte alig szűrődik be, ezen persze sokat segítenek a modern nyílászárók.
A környéken számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség adott, ha Normafára szeretnénk menni egyet sétálni, nem kell többet 15 percnél utaznunk, a MOM Park közelségének köszönhetően pedig sok egyéb vásárlási lehetőség kínálkozik.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon nyugodtan!

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 62 m2
Eladási ár 34 200 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás dél

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
34 200 000 Ft
105 647
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!