A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kétszintes körúti lakás a Palotanegyedben!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1085 Budapest VIII. kerület

Eladóvá vált egy földszinti lakás a József körúton, a Palotanegyedben. Az ingatlan kétszintes, így ami a tulajdoni lapon 17 m2, az a valóságban 34 m2, ugyanis az eredeti belmagasság 5,3 méter, ezért két teljesértékű szintet sikerült megvalósítania a tulajdonosoknak.

A lakás állapota felújítandó, könnyen saját ízlésre varázsolható.

A négy emeletes ház nagyon jó állapotban van, közlekedése és elhelyezkedése pedig kiváló. A lakás kiadásra nagyon jó befektetést biztosít, de akár diákoknak is szuper választás, hiszen öt egyetem is perceken belül megközelíthető gyalog.

A lakás közös költsége rendkívül alacsony, csupán 2600 Ft/hó, melybe az általános működési költségeket fedezi. Minden szolgáltatónak saját fogyasztási mérője van, a rezsi mérés alapján fizetendő.

Az ingatlan tulajdoni lapján nem lakásként, hanem üzlethelyiségként van nyilvántartva, ez azonban nem jelent akadályt a lakásként való hasznosításnak, vagy az állandó lakcímbejelentésnek. Azonban ha valaki szeretné, át is minősíthető az önkormányzatnál.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 34 m2
Méret tulajdoni lap szerint 17 m2
Eladási ár 20 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Szoba 17 m2
Szoba 17 m2
Fürdőszoba WC-vel 2 m2
Ingatlan eladási ár
20 900 000 Ft
64 562
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!