A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújítandó paksi családi ház megfizethető áron!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Paks csendes, nyugodt családi övezetes utcájában kínálok eladásra egy 96 m2-es ikerházat.

A tégla építésű ingatlan 2 szintből áll. A 65 m2-es földszinten egy tágas nappali, egy szoba, fürdőszoba, konyha és közlekedő kapott helyet. A 31 m2-es tetőtér jelenleg nincs kihasználva, de további szobák alakíthatók ki benne.

A ház nyílászárói fa ablakok, fűtése gázkonvektorral megoldott. A szobákban padlószőnyeg, a konyhában linóleum, a fürdőszobában pedig hidegburkolat van. Az udvaron jelenleg egy 2,8 m2-es tároló áll, de adottságából kifolyólag számos lehetőséget rejt magában (garázs, terasz, grillező), melynek csak a képzeletünk szabhat határt.

Az ingatlan a mai kornak megfelelő felújítási munkálatok után költözhető.

Ajánlom idősebb és fiatalabb pároknak egyaránt, akik nem szeretnének nagy kerttel bajlódni, de szeretnének mindenhez közel maradni. Óvoda, iskola, üzletek pár perc sétával elérhető.

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 96 m2
Méret tulajdoni lap szerint 65 m2
Eladási ár 19 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
19 900 000 Ft
61 473
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!