A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Egy panellakás, amiben nincs hiba!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1144 Budapest XIV. kerület

Örs vezér térnél a Füredi utca elején egy 3 szobás, első emeleti, erkélyes, parkra néző, jó állapotú lakás eladó!

A társasház 2014-ben a teljes panelprogramon átesett. Előny, hogy az ezzel járó többletköltségek már kifizetésre kerültek, a közös költséget nem terhelik!

A lakást is ez időben újították fel, amiben az elektromos hálózat is kicserélésre került. A szobák parkettások, a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdő ajtaját tolóajtóra cserélték, a konyháét pedig kivették, így növelve a helykihasználtságot és a térérzetet. A szobák ablakai fás zöld övezetre néznek, déli fekvéssel.
A lakásba a közös folyosótól ráccsal elzárt közlekedőn juthatunk.
A főbejárat rámpás, a lift lépcső nélkül megközelíthető, így mozgáskorlátozottaknak, kisgyerekeseknek is ideális. Parkolni, a ház előtt erre kialakított részen lehetséges.

A rezsi alacsony, közös költség 17.000.-, az egyedileg mérhető és szabályozható fűtés átalánya, havi 12.000.-Ft. Víz, villany, fogyasztás alapján.

A környék közkedvelt, 5 percen belül gyalogosan elérhető az Örs vezér tér, Ikea, Árkád, Sugár. Tömegközlekedés: metró, villamos. Troli, busz a ház előtt is meg áll.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 68 m2
Teraszméret 3 m2
Eladási ár 34 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus panel
Emelet 1
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
34 900 000 Ft
107 809
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!