A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó Otthon Az Erdőkerülő utcában! Parkos részen!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1157 Budapest XV. kerület

Eladó a XV. kerületben az Erdőkerülő utcába egy földszinti kétszobás 47 nm-es csendes lakás.
A ház 1980-as években épült épült. A lépcsőház tiszta, rendezett, újszerű állapotot mutat az ide érkezők számára.A társasházban lakók kedves, érdeklődő emberek, akik mindannyian jó szomszédi viszonyt ápolnak egymással. A lift mind esztétikailag és műszakilag a közelmúltban lett felújítva

A lakásba belépve a járólap burkolatú tágas közlekedőbe juthatunk be mely az 5 nm-es innen minden helyiség elérhető. A szobák elrendezését tekintve egy jó elosztású, délnyugati tájolású, világos lakás. A szobák külön nyílnak, a nyílászárók kicseréltek, jó állapotúak. A közlekedőből jobbra nyílik a szintén világos, ablakos konyha majd utána a fürdőszoba és mellékhelyiség. A bejárati ajtóval szemben a találjuk a kisebbik hosszanti elrendezettségű szobát. A nappali a bejárati ajtóhoz viszonyítva jobbra nyilik.

Műszaki jellemzők:
A lakás fűtése távfűtés alapdíja 10 000 Ft, a közös költség 9400 Ft, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás és közös képviselet díját és a felújítási alapot. A lakásban az elektromos vezetékek nem lettek kicserélve. A szobák burkolata jó minőségű laminált parketta. A fűtőtestek korszerű lapradiátorok. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m.
A ház előtt ingyenes parkoló található.

A lakás jó elosztású, szobák külön bejáratúak, kis családok, egyedülállók, fiatal párok számára ideális választás lehet.
A környezet parkos, zöldövezet veszi körül, sportolni vágyóknak, játszóteret igénylőknek a bekamerázott terület kitűnő lehetőség.

Pár perc sétával bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, bankok, posta, piac, orvosi rendelő elérhetőek, szolgáltatók karnyújtásnyira vannak.

A környék infrastruktúrája kitűnő, Közelben Iskola, bevásárlási lehetőség, Vásárcsarnok alig pár percre található, vásárlási és szórakozási lehetőségek is adottak.

Közlekedés:
A lakás jól megközelíthető, autóval az M3, M0 pár perc, innen indul a 69-es villamos, 7-es buszok, 8E, 46-os, 96-os, 130-as, 196A, 196-os, 296-os, 296A busz, 973-as, 996-os és 996A éjszakai járat.
A belváros 15-20 perc alatt megközelíthető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Palace Property Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztató

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 47 m2
Eladási ár 21 600 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel (panelprogram)
Emelet földszint
Tájolás Dny

Helyiséglista

Nappali 20 m2
Szoba 14 m2
Konyha 7 m2
Fürdőszoba 4 m2
WC 1 m2
Közlekedő 5 m2
Ingatlan eladási ár
21 600 000 Ft
66 724
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!