A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó lakás Buda szívében

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1024 Budapest II. kerület

Eladó lakás Buda szívében

1024 Budapest, II. kerület
A Margit híd budai hídfőjénél eladó egy másfél szobás 44 négyzetméteres kis lakás. Elhelyezkedésének köszönhetően a lakás nagyon alkalmas befektetésre, vagy egygyermekes család első otthonának is. A közlekedés kiváló, a lakás mégis csendes, mivel a ház 5. emeletén található. A polgári ház liftes, tiszta, teljes lépcsőháza és a tető nemrég lett felújítva.
A tulajdoni lap szerint a lakás 44 m2.
Fűtését gázcirkó biztosítja.
Parkolás az utcán, fizető övezet.
Jelenleg bérlők lakják. Amennyiben befektetésnek szeretné megvásárolni az ingatlant, a bérlőkkel meghosszabbítható a szerződés.

A lakás elrendezése: belépve a lakásba találjuk a konyhát, amit az előszobából alakítottak át. Jobbra a nagyszobába, szemben a gardrób szobába léphetünk. Onnan nyílik a zuhanyzós fürdőszoba - itt található a mellékhelyiség is. A konyhából tovább haladva, balra található a kisszoba, ami régen a konyha volt. Tehát a két szoba teljesen elszeparált egymástól. A lakás tereiben van lehetőség további át-illetve igény szerint visszaalakításra.
- 44 m2
- 1 szoba + 1 fél szoba
- fürdőszoba + WC
- konyha
- előszoba
- gázcirkó
- tároló

Környék: a Margit híd budai hídfőjénél, a Rózsadomb alján található az ingatlan. Pár perc séta a Margit-sziget, a Duna-part, a kiépített kerékpárút. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. Iskolák, bankok, bevásárlási lehetőségek, éttermek, vendéglátóhelyek pár perc sétára.
Nagyon jó tömegközlekedés és megközelíthetőség.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Kristályfény Őrzők Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 44 m2
Eladási ár 37 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
37 000 000 Ft
116 414
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!