A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Világos garzon a Rózsák terénél!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

A 7. kerületi Rózsa utcában eladásra kínálok egy első emeleti, udvari, 34 m2-es, galériás garzonlakást. A lakást tulajdonosa felújította, mely során az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént, valamint hangulatos ledvilágítást kapott minden helyiség.

A szoba ablakai az utcára néznek és DNY-i fekvésének köszönhetően sok fény érkezik az ablakokon át. Egy kb. 10 m2-es fekvőgaléria is helyet kapott, ezért a szoba egésze nappaliként használható, ha a hálórész felkerül.

A Rózsa utca nagyon barátságos képet kapott a térkövezéssel, ráadásul ez az épület a Rózsák tere szomszédságában található, ahol egy gyönyörű parkos környezet várja a pihenni vágyókat.

Elhelyezkedés szempontjából kitűnő lehetőségeket rejt magában az ingatlan, hiszen nagyon keresett és felkapott a környék. Csendes és nyugodt környezetben található, ám mégis a belváros közvetlen közelében. Mind a Keleti-pu. (M2,M4 metrók), mind pedig a nagykörút (4-6-os villamos) percek alatt elérhető, mindössze 2-2 megállóra vannak.

A közös költség 11.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.

A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot és berendezést!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 34 m2
Méret tulajdoni lap szerint 33 m2
Eladási ár 26 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Dny

Helyiséglista

Szoba 24.9 m2
Konyha 5 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.5 m2
Ingatlan eladási ár
26 900 000 Ft
83 097
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!