A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

BELVÁROSKÖZELI LAKÓTLEPI LAKÁS PARKOS ÉS KEDVELT KÖRNYÉKEN!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1091 Budapest IX. kerület

M3 metró Pöttyös utcai megállójának közelében – 9. kerületi József Attila-lakótelepen, fiatalok és családok által kedvelt környéken kínálok megvételre egy 58 m2-es, 2. emeleti, jó állapotú, jó beosztású, nappali+2 hálószobás, étkezős lakást. A lakók gondos, tiszta, rendezett társasházi közösséget alkotnak.

Őszinte szívvel ajánlom gyermekes családoknak, családtervező fiatal pároknak, de befektetők is remekül hasznosíthatják jó kiadhatósága miatt. Közelben gyalogosan is könnyedén elérhető mindenféle gyermekintézmény, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, játszóterek. Kitűnő a tömegközlekedés, metró 5 percnyi távolságra. Infrastruktúrája kiváló, a belváros 20 perc alatt elérhető.

A tulajdonos a lakással együtt értékesíteni kívánja a bútorokat is, mely az árban foglaltatik!

Az előszobába lépve bal oldalon sorban egymást követik a gardrób, kádas fürdőszoba és toilet helyiségek – valamennyi külön nyílik és járólapos burkolatú. Bejárattal szemben, a közlekedő végén ablakos konyha fogadja a látogatót. Visszalépve az előtérbe elsőként ablakos, járólapos étkezőben találjuk magunkat, innen nyílik külön-külön a két egyforma méretű félszoba. Kisgyermekeknek pont elegendő. A lakás nappalija innen és az előszobából egyaránt megközelíthető. A szobák laminált padló burkolatot kaptak az esztétikai felújítás során. A nappaliból kisebb erkély is nyílik, keleti fekvése remek helyszínül szolgál a reggeli tea vagy kávé elfogyasztásához tavasztól őszig.

Műszaki

Az épület állapota jó, még nem történt meg szigetelése. Fűtését és melegvíz-ellátását távhővel biztosítják, műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Mivel esztétikai felújítása pár éve történt, így tisztasági festést követően költözhető a lakás.

Az ingatlan tehermentes és 2019. február elejétől
beköltözhető!

Hívjon mielőbb, ne szalassza el!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 58 m2
Teraszméret 3.5 m2
Eladási ár 28 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+3 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 3 db

További adatok

Típus panel
Emelet 2
Tájolás kelet

Helyiséglista

Közlekedő 5 m2
Gardrób 2 m2
Fürdőszoba 2.5 m2
WC 1 m2
Konyha 5 m2
Étkező 8 m2
Háló 6.3 m2
Háló 6.3 m2
Nappali 21 m2
Ingatlan eladási ár
28 900 000 Ft
89 330
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!