A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kiváló befektetés vagy csodás családi otthon a IX. kerület frekventált részén

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1096 Budapest IX. kerület

IX. kerületben eladó több lakás ebben a társasházban. Frissen épült, így új építésűnek minősül, plusz CSOK is igényelhető rá! A környék adottságait tekintve a lakás nem is lehetne jobb helyen.
Szinte a szomszédban van a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a SOTE is, ezáltal nagyon keresett környék külföldi / itthoni egyetemisták tekintetében. A metró vonal, a boltok, az egyetemek, a számtalan lehetőség miatt válik ez a lakás páratlan befektetési lehetőséggé! A belváros is néhány perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.
Emellett ajánlanám a lakást családok számára is,mivel kellemes hangulatú és valóban tágas terekkel rendelkezik. A közelben található több óvoda, iskola és játszótér is.
Ha nem szeretné kihagyni a IX. kerület egyik legjobb lehetőségét, ne habozzon és hívjon mielőbb!
Egyes lakások még nincsenek leburkolva, itt egyénileg választható a burkolat, néhány lakásba pedig ideiglenes bútorok lettek elhelyezve. A fotókon láthatóak ezek a példák.

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 85 m2
Eladási ár 42 700 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
42 700 000 Ft
132 765
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!