A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Minőségi nyaraló akár egész évben, horgásztó partján!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2310 Szigetszentmiklós

Az ingatlan 3 szintes, nappali + 2 szobás, étkezős konyhával 3 szinten. A földszinten belépve egy étkezős konyha és egy nappali található, melyről egy erkélyen át jutunk a 25 nm-es teraszra és a saját stégre. Ebből a helyiségből falépcsők vezetnek az alagsori és a tetőtéri szobába, és fent található a fürdőszoba is.

A fűtésről a nappaliban és az alsó szobán is található kandallók, valamint falpaneles fűtőtestek, a vízellátásról pedig Hidrofor gondoskodik.

A ház minden helyisége a tulajdonos igényességéről árulkodik.

Tekintettel arra, hogy az ingatlan nyaraló besorolású, olyan készpénzes vevők érdeklődését várom, akiknek fontos a minőség, kényelem és a nyugalom.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 116 m2
Teraszméret 25 m2
Eladási ár 27 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 15 m2
Szoba 20 m2
Szoba 30 m2
Szoba 30 m2
Konyha 18 m2
Ingatlan eladási ár
27 500 000 Ft
85 372
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!