A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ligetvárosi, emeleti, tehermentes, azonnal költözhető garzon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1071 Budapest VII. kerület

Az eladó garzon egy háromemeletes, alápincézett, 24 lakásos, lift nélküli, körfolyosós ház I. emeletén található, az udvarra néz. A két szomszédos ház udvara egymás mellett van, csak egy alacsony fal választja el őket, emiatt a lakás lényegesen világosabb a szokásosnál. A lakás a körfolyosó végéről nyílik, szomszéd nem jár el előtte. A tulajdoni lap szerint 27 m2-es lakás lemérve 28 m2. Az előszobából nyílik a parkettás szoba, a másik irányba egy ablakos teakonyha, végül egy lichthofra szellőző, kádas fürdőszoba WC-vel. A fürdőszobában elfér a mosógép is. A lakásban 6 éve kicserélték a villany- és a gázvezetéket, a bejárati ajtót, a konyha ablakát. Most ellenőrizték a konvektort, valamint festettek. A szaniterek és a burkolatok régebbiek, igény szerint cserélendők. A belmagasság 3,7 m. A szobában gázkonvektor, a fürdőszobában elektromos fűtés van. A villanybojler éjszakai árammal működik. Van vízóra. A közös költség havonta 6.200.- Ft.


Közlekedés és környék: az utcában jár a 74-es troli, a Dózsa György úton pedig a 75-ös és a 79-es, valamint több busz is (20E, 30, 30A, 230, 979). Gyorsan eljuthatunk a Keleti pályaudvarig, ill. az Astoriáig. A belvárosi és a zuglói iskolák könnyen elérhetőek. Szórakozni, sétálni, művelődni a Városligetben, a Hősök terén lévő múzeumokban tudunk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 28 m2
Méret tulajdoni lap szerint 27 m2
Eladási ár 20 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
20 900 000 Ft
64 604
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!