A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Remek elosztású családi ház a 16. kerület határában, Csömörön!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2141 Csömör

Remek elosztású családi ház a 16. kerület határában, Csömörön!

Árpádföldhöz közel, Csömör csendes, családi házas kertvárosi mellékutcájában, az Erkel Ferenc utcában eladó egy nyeles telken megközelíthető, 2000-es évek elején, 720 m2-es telekre épült, újszerű, remek elosztású, 4 szobás, 163 m2-es, duplakomfortos, belső kétszintes, erkélyes, zsindelytetős, napfényes, délnyugati fekvésű, igényes családi ház.

Az udvarba belépve egy nyeles telek végén a fedett autóbeállók mellett elhaladva közelíthetjük meg az épületet, ezáltal teljesen csendes, beláthatatlan és intim, nagy fákkal díszített belső kertbe juthatunk. Itt található egy kerti tó, és egy kerti kemence és grillező is kialakítva.

A 2000-es évek elején épült összközműves ingatlan remek elosztású, ideális 2-3 gyerekes családok részére, ugyanis a földszinten található a nagy tágas és világos közös élettér, a nappali, az ebédlő és a konyha, az emeleten pedig 3 teljesen külön nyíló hálószoba. Mindkét szinten fürdőszoba és mellékhelyiség is.

A környék jól ellátott, közértek, iskola, óvoda, gyakran közlekedő HÉV és buszjáratok, és zöld kertvárosi parkos környezet biztosítja a komfortérzetünket.

Az ingatlan teljesen tehermentes, 1 hónapon belül költözhető, akár hiteles és lakástakarék finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, akár hétvégén, állok rendelkezésére!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Immo1 pont, hu, per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 163 m2
Teraszméret 3 m2
Eladási ár 62 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
62 500 000 Ft
196 646
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!