A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

82 nm- es házrész jó környéken, sok lehetősséggel!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

5600 Békéscsaba

Eladásra kínálok Békéscsaba patinás környékén, a Gutenberg utcában egy 434 nm-es telken álló, 82 nm-es, jelenleg 1 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszobából álló, jól alakítható, felújítandó házrészt tárolóval.
A ház az 1960-as években épült, vegyes falazatú, társasházzá lett nyilvánítva. Az udvarban 5 lakás található, ez a 2. Egy teraszon keresztül jutunk fel a bejárati ajtóhoz, melyen belépve egy előszobába érkezünk. Innen tovább haladva a konyha, fürdőszoba, kamra és a nagy szoba érhető el. Jelenleg nem lakott az ingatlan, korábban neki kezdtek az átalakításnak, így a régi konvektorok, burkolatok már ki kerültek, de kialakítása új tulajdonosára vár. Sok lehetőség van benne, 2 szobássá könnyen átalakítható.
Az udvar osztatlan közös tulajdon, autóval be lehet állni és egy tároló helyiség is tartozik az ingatlanhoz.

Ajánlom fiataloknak, időseknek egyaránt, de elhelyezkedési és átalakítási lehetőségei miatt befektetési célra is tökéletes, illetve azoknak akik a város szívében, mégis csendes helyen szeretnék leélni életüket.
Környék:
Békéscsaba legkedveltebb belvárosi, családi házas környéke csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes, mégis pár perc sétával, autóúttal megközelíthetőek a nagyobb bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola és a kórház.
Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, szívesen állok rendelkezésére!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Premium Holding Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1per adatvedelem

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 82 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 4 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Tájolás Dny

Helyiséglista

Szoba 40.3 m2
Konyha 13.4 m2
Fürdőszoba 4.68 m2
Kamra 4.68 m2
Előszoba 6.8 m2
Tároló 4 m2
Ingatlan eladási ár
4 900 000 Ft
15 417
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!