A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Tusculanumban eladó ikerház szép kerttel

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2030 Érd

Eladásra kínálunk Érd közkedvelt és folyamatosan fejlődő részén, Tusculanumban egy 594 m2 alapterületű telken egy 100 m2-es jól karbantartott ikerházat a hozzá tartozó garázzsal és tárolókkal.

A tetőtérbeépítéses ikerház az 1970-es években épült de 10 évvel ezelőtt a teljes házban elektromos és vízvezeték csere történt, illetve a lefolyókat is kicserélték, valamint műanyag nyílászárókat helyeztek be, így a ház sokkal komfortosabb lett.

Az ikerház hosszanti fekvésű, a földszint 70 m2, a beépített tetőtér pedig 30 m2. A házba 2 bejáraton keresztül is bejuthatunk.Az előszobából baloldalon nyílik egy hálószoba, jobbra a konyha, egy fürdőszoba, egy kazánhelység, valamint a tetőtérbe vezető lépcsőház. A konyhába belépve jutunk el a tágas étkezőbe, ahonnan nyílik egy hátsó, csendes nappali. Az étkező-nappali részbe egy kellemes, zárt teraszon keresztül is bejuthatunk az udvarról. Az emeleten 2 hálószoba található.
A ház fűtését gázkazán biztosítja és a szobákban radiátorok lettek felszerelve.

A kertben találhatunk egy riasztóval ellátott garázst, szerszámost és egy tárolásra alkalmas kamrát is. A szerszámosból egy pincébe is lejuthatunk. A garázs mögött egy gondozott gyümölcsöst és veteményes kertet is találhatunk szőlővel, körtefával, málnással, almafával.
A garázson kívül 2 kocsi számára is biztosított a beállás.

Adatok:
- 594 m2 terület
- 100 m2 lakótér (70 m2 + 30 m2)
- terasz
- garázs
- szerszámos, kamra
- gyümölcsös, veteményeskert

Az utca aszfaltozott és rendezett.

Tusculanum az utóbbi pár évben rohamos fejlődésnek indult, itt lakni kifejezetten kellemes, mert a közelben mindent megtalálhatunk. Pár percen belül elérhetjük az óvodát, iskolát, gyógyszertárat, templomot, üzleteket, uszodát, benzinkutat, állatorvost. A vasútállomás és a központ 5-10 percre található, az M7-es autópályára 10 percen belül feljuthatunk. A közlekedést a városon belül nagyban megkönnyítette a szeptemberben átadott vasúti felüljáró, ami az itt élők számára rendkívül hasznos.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a részletekkel kapcsolatban, lehet, hogy megtalálja álmai házát.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 594 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 32 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Ingatlan eladási ár
32 000 000 Ft
99 342
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!