A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Egyedi ajánlat a különleges környezettet keresőknek!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1025 Budapest II. kerület

Eladó Budapest II. kerület, Szemlőhegyen, követségi rezidenciák szomszédságában, egy 9 lakásos kertes, társasházban, 2 szobás, 58 nm-es (+ 6 m2 erkély), 2. emeleti, felújítandó napfényes, Duna és a Gellérthegy felé panorámás lakás. Az ingatlan kiemelt, csendes, biztonságos környezetben található. A tömegközlekedés is remek, hiszen a társasház közelében áll meg, a 191-s elektromos buszjárat, ami reggeltől éjfélig szállítja utasait. Kellemes lakóközösségben, ápolt kertben lakhat aki ezt az otthont választja magának.A lakáshoz igény esetén külön albetétként, megvásárolható, egy dupla méretű garázs, mely 24 nm-es és az ára 7.000.000 Ft. Az árak a tulajdonosi kör által meghatározott irányárak! Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó- Referencia Trend Kft. - általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. A részletes adatkezelési szabályzat megismeréséért, kérem látogasson el a cégünk weboldalára.

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 61 m2
Méret tulajdoni lap szerint 58 m2
Teraszméret 6.5 m2
Eladási ár 49 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
49 900 000 Ft
154 146
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!