A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó újszerű két szobás negyedik emeleti erkélyes lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1095 Budapest IX. kerület

Eladó a IX. Gát utcában, negyedik emeleti 61 nm-es, két szobás, erkélyes akadálymentesített lakás!

A IX. kerület rehabilitációs része a 2000-es évek közepétől kezdett megújulni, számtalan ma már újszerűnek mondható társasház épült a mai kor kívánalmainak is megfelelően. A számtalan új épületnek és a fiatalodó lakóközösségnek köszönhetően kiváló infrastruktúra épült ki, számtalan bevásárlási lehetőséggel, óvodával, megújuló közparkokkal tette élhetővé Ferencváros környezetét.

A társasház 2008-as építésű, korszerű anyagokkal, nagy ablakfelületekkel tagolt homlokzattal, szigeteléssel és akadálymentesített lifttel téve mindenkinek élhetővé a lakásokat.

Ennek az épületnek a negyedik emeletén található ez a kettős tájolású, jól tagolt, 61 nm-es erkélyes lakás. Jelenleg egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból és egy hálóból áll. Fürdője és WC-je szeparált, fűtéséről és a meleg vízről gáz cirkó fűtés gondoskodik.
Közös költsége 11.000 Ft, minden közműve egyedileg mérhető.

Kompromisszum nélkül bárkinek szívesen ajánlom, egyedül maradt szép korúaknak, fiataloknak, kisebb családoknak is. Kis rafinériával a nagy háló mérete és kettős tájolása alapján akár Nappali+2-vé is alakítható.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 61 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 39 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás DK

Helyiséglista

Amerikai konyha 5 m2
WC 3 m2
Fürdőszoba 6 m2
Előszoba 5 m2
Szoba 16 m2
Nappali 26 m2
Ingatlan eladási ár
39 900 000 Ft
123 335
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!