A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújított szép lakás Gazdagrét csendes parkosított részén

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1118 Budapest XI. kerület

Sürgős! Eladó egy szép, igényesen felújított, erkélyes, első emeleti otthon, Budapest XI. kerület - Gazdagrét csendes parkosított részén! A beépített új konyha, teljes gépesítéssel a vétel ár részét képezi. Új külső és belső nyílászárók, tetszetős burkolatok, ötletes megoldások jellemzik az ingatlant. Szomszédos lakással közösen használható a zárható hatalmas előtér, mely kerékpár, babakocsi tárolására is kiválóan alkalmas. A közelben bővülő, szépülő óvoda, iskola, valamint alapvető szolgáltatási és bevásárlási lehetőségek biztosító intézmények egyaránt megtalálhatóak. A mellette lévő lakás is eladó, így akár két generáció összeköltözésére van lehetőség. További kérdésekért, megtekintés időpontért keressen bizalommal. id:72668
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 53 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 32 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet magasfszt
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
32 990 000 Ft
102 023
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!