A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Teljesen felszerelt bútorozott lakás kiadó a XIII. kerületi Cézár-házban.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1133 Budapest XIII. kerület

A lakás világos, praktikus ideális elrendezésű, tágas terekkel rendelkezik. Nagy előnye a nagy méretű gardrób, a nyitott, de mégis szeparált konyha, ami mosogatógéppel, elektromos sütővel és kivezetett szagelszívóval felszerelt.

Minden külön mérőórás, így csak a saját fogyasztásunk után fizetünk. A lakás fűtését/hűtését házközponti, fan-coil rendszer biztosítja. A közös költség tartalmazza a társasház takarítását, karbantartását, kertészt, 24h-ás portaszolgálatot, biztosítást, szemétszállítást. A konditerem használata 5000. Ft/hó.
Gépkocsi tárolására parkolóhely, a ház mélygarázsában bérelhető.
A lakás azonnal birtokba vehető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 57 m2
Kiadási ár 235 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás Dny
Ingatlan kiadási ár
235 000 Ft
726
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!