A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Egyetemistáknak IDEÁLIS! Parkos környezetben eladó kétszobás lakás Újpalota központjában

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1156 Budapest XV. kerület

Parkra néző szigetelt házban, klímás, automata redőnyökkel ellátott, kicserélt nyílászárókkal rendelkező két szobás felújított öröklakás eladó a 15. kerületben.
A társasház a nyolcvanas évek végén épült, biztonságos, jól frekventált környéken található, ma pedig csendes és kulturált lakóközösség lakja, barátságos hangulat uralkodik. A lépcsőházba belépve egy tiszta, rendezett előtérbe jutunk.
A lakásban két teljes szoba található. A bejárati ajtón belépve jobbra és balra helyezkedik el a két teljes értékű nagyszoba, mely mindkettő szépen felújított a modern kor igényeinek megfelelően.
A bejárati ajtóval szemben találjuk az étkezőt s onnan az ablakos, világos konyhába juthatunk mely ízléses modern igényeknek megfelelően van berendezve. Az étkező-folyosói részből nyílik a külön fürdőszoba és wc, mindkettő teljes körüen felújított. A következő helyiség a szépen felújított modern csempével ellátott fürdőszoba. A mellékhelyiség szintén a folyosóról önállóan nyílok. A nappali délkeleti fekvésű és a lakás összes ablaka parkos fákra néz.
A lakás szépen kivitelezett, ízlésesen berendezett, fiatalos. Az automata redőnyrendszernek köszönhetően, akár egyszerre is leengedhetjük redőnyt, vagy reggel csak egy gombnyomásra fény járja át a szobákat és az összes helyiséget.

Az ingatlan adásvételi szerződést követően egy hónapon belül költözhető.
Ajánlom az ingatlant gyermekvállalás előtt állóknak, kisgyermekes családnak, főiskolai/egyetemi hallgatóknak.
Környék:
A lakás minden szempontból jól frekventált helyen van. A közelben Vásárcsarnok, valamint a rengeteg kisbolt, dohánybolt, cukrászda, étterem, egyéb üzletek találhatók. Valamint két óvoda és iskola is a közelben van.
Posta, bank, atm, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind megtalálható a közelben.
Közlekedés:
Busz: 7,7E, 8E, 46, 130, 133E, 196,196 A, 96, 296A, éjszakai: 996
Villamos: 69
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Premium Holdig Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Premium Holding Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1 pont hu per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Eladási ár 23 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel (panelprogram)
Emelet 4
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Nappali 17 m2
Szoba 17 m2
Fürdőszoba 2.8 m2
WC 1 m2
Előszoba 4.2 m2
Étkezős konyha 8 m2
pince 18 m2
Ingatlan eladási ár
23 900 000 Ft
73 911
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!