A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Malomhegyen két lakást magában rejtő örök panorámás családi ház kiváló áron eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Eladásra kínálok, Paks Malomhegyen egy 3 szintes, téglából épült családi házat, mely két lakást rejt magában (külön bejárattal), így több generáció együttélésére is alkalmas.

A ház 1322 m2-es telken található, az ingatlan öt szobával és három fürdőszobával rendelkezik.
A földszint egy garázst (54m2) gépészeti berendezésekkel felszerelve (vegyes tüzelésű- és, gázkazánnal) műhelyt, kamrát foglal magában. Szívesen barkácsolnak jelenlegi tulajdonosai, talán új gazdái is kedvüket lelik majd, és akár új elképzeléseket is megvalósítanak itt.

Az első szinten találjuk a konyha-étkezőt, három szobát, egy fürdőszobát, egy tusolót, mely wc-vel felszerelt. Az ingatlan több bejárattal rendelkezik ezen a szinten és emiatt tovább szeparálható, ha még kiterjedtebb a család.

Az ház második a lakását a felső szint rejti magában (56 nm), melyben két szoba, fürdőszoba konyha található. Itt három, az alsó szinten öt éve újították fel a konyhát, így csempéi kialakítása a mai kor igényeit képviseli. (Külön villanyórával is rendelkezik az emeleti lakás így könnyedén megoszthatóak a költségek)

A nyílászárók fából vannak és redőnnyel szerelték fel.
A tágas udvaron sok gyümölcsfa, egy családias medence és egy melléképület található.

A fűtés a házban radiátorokkal történik, a hűtés mindkét szinten klímával megoldott. (A felső szinten villanyfűtés is lehetséges)

Melegvíz előállítására gáz és villanybojlerrel is lehetséges.
A tető palatető és szigetelt lemezzel újították fel.

Ajánlom nagycsaládoknak, vagy több generáció együttélésére. A lépcsők kívülről vezetnek a szintek köztött így a zavartalan nyugalom biztosítva van. Két szuper otthon megosztva, két olcsóbb panel lakás árán! Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 300 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1322 m2
Teraszméret 33 m2
Eladási ár 37 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
37 900 000 Ft
117 629
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!