A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

FONYÓD - ALSÓBÉLATELEPEN, VASÚT ÉS BALATON KÖZÖTT, SZABAD STRANDTÓL 100 MÉTERRE, ÖNÁLLÓ, CSALÁDI HÁZ BESOROLÁSÚ, EGYEDI MEGJELENÉSŰ VILLA, ALKALMI ÁRON ELADÓ!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

8640 Fonyód

FONYÓD - ALSÓBÉLATELEPEN, VASÚT ÉS BALATON KÖZÖTT, SZABAD STRANDTÓL 100 MÉTERRE, ÖNÁLLÓ, CSALÁDI HÁZ BESOROLÁSÚ, EGYEDI MEGJELENÉSŰ VILLA, ALKALMI ÁRON ELADÓ!!!

PRÉMIUM MEGBÍZÁS, KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!!

Az ingatlan leírása:

Az ingatlan frekventált és nyugodt környezetben, jól kiépített üdülő illetve lakóövezetben helyezkedik el.

A villa az 50'es évek közepén, erős betontalapzatra, téglából épült, hasznos területe nettó 75m2.

Az ingatlanba a keleti fekvésű, nagy méretű fedett teraszáról juthatunk be, ahol egy tágas és világos nappali, kettő ideális méretű hálószoba, egy jól felszerelt konyha. spájz és egy tusolós fürdőszoba került kialakításra.

Az ingatlan 2 éve részleges felújításon esett át, többek között víz-és villanyvezetékek cseréje történt, új fürdőszobát és konyhát, új burkolatokat, festést és egy inverteres klímát is kapott.

A nyaraló kiváló elosztású, műszakilag és esztétikailag is korát meghazudtoló állapotban van, jelenlegi tulajdonosai nagy gondot fordítottak a karbantartásra, valamint az egyedi igényes dekorációra.

Az ingatlant bevezetett víz, szennyvíz csatorna és villany teszi komfortossá. Fűtését hangulatos cserépkályhák látják el, hűtéséről pedig egy inverteres klíma gondoskodik.

A telek a ház arányaihoz képest ideális méretű (368m2), a szomszédoktól szeparált, szépen parkosított,ideális helye a kerti programoknak.

A telken található még kettő kisebb(6-8m2) tárolóhelyiség, egy kis pince valamint a szomszéddal közös használatú ásott kút is.

A nyaraló boltok-éttermek, közelében található, a szabad strand is mindössze 100 méter!!!

Az udvarban akár több autó együttes parkolása is kényelmesen megoldható.

Az ingatlan előnyei:

- Szép állapotú
- Családi ház besorolású
- Téliesített
- Kiváló elérhetőség autópályán (lehajtótól 5 percre)
- Jó vasúti közlekedés (vasúti megállótól 8 percre)
- Közeli vízpart (1 perc séta a strandtól)

Ha valami igazán hangulatos, víz közeli nyaralót keres, ezt ne hagyja ki, higgye el, nem fog csalódni, nagyon jó ár-érték arányú ingatlant talált most magának!!!

Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető!

Egy kis helytörténet:

A Balaton déli partján, a Nagy-Berek mellett fekszik. A Sipos-hegyről és a Vár-hegyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra. Évente több százezer ember hajózik át innen a túlsó partra. A kikötő bejáratánál kezdődik a Balatonban élő több mint 40 halfajtára horgászók szigete. Közigazgatásilag Fonyódliget, Bélatelep és Alsóbélatelep is Fonyód részét képezi. Utóbbi a város központjától mintegy két kilométerre, a Fonyódi-hegy nyugati lábánál fekszik, a Balaton partján. Hosszában húzódik a 7-es főút. Vasúti csomópont: itt ágazik ki a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonalból (Déli Vasút) a Kaposvár–Fonyód-vasútvonal, ezenkívül saját kikötővel is rendelkezik. Fonyódon – többek között – bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, szakképző iskola, ügyészség, bíróság, kulturális központ, könyvtár és múzeum is működik.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését,kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Kulcs nálam van, telefonos egyeztetés után tudom mutatni!


Tisztelettel:
Pék Gábor
Immo1 Elit Üzletkötő

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 75 m2
Méret tulajdoni lap szerint 368 m2
Teraszméret 12 m2
Eladási ár 34 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
34 900 000 Ft
107 876
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!