A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Befektetőknek, vállalkozóknak, összeköltözőknek ajánlom ezt a XX. kerületi családi házat!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1204 Budapest XX. kerület

A XX. kerületben Kossuthfalván kínálunk eladásra egy 300nm-es családi házat csendes utcában, kiváló közlekedés mellett, egy 1995-ben épült, korát meghazudtolóan remek állapotú 2 szintes, 206 nm-es lakóterülettel, 42 nm-en garázs tárolókkal, 6 szobás, 3 fürdőszobás, akár 3 generáció együttélésére is alkalmas, cirkó fűtéses, 2 állásos garázzsal megépített teljesen körbejárható önálló családi házat 880 nm-es telekkel.

Az épület 1995-ben épült, azóta folyamatosan karbantartott, és a részleges felújításoknak köszönhetően, műszaki állapotát tekintve kifogástalan állapotú. Ennek köszönhetően a lakóterét illetően, kényelmet és a praktikumot ötvöző családi otthont sikerül kialakítani.
A ház pincerészén egy 2állásos garázs került kialakításra, valamint, dolgozószoba, zuhanyzó rész előszoba, és itt kapott helyet a kazánház, ahol a ház fűtéséről egy gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.
A ház földszintjére két helyen is bemehetünk, hisz két bejárata van, amennyiben a hátsó teraszi részről közelítjük meg az ingatlant, abban az esetben egy előszobán keresztül juthatunk a tágas cserépkályhával ellátott nappaliba, melyből nyílik a konyha. Ezen a szinten még egy dolgozószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és kamra is helyet kapott.
A tetőtérben 3 háló és egy fürdőszoba, valamint mellékhelyiség került kialakításra, két szobából is kijuthatunk a tágas, fedett erkélyrészre. A ház körbejárható, elő kert és hatalmas hátsókert biztosítja a szabadidős tevékenységekhez, kertészkedéshez a helyet vagy a fedett garázsrésznek köszönhetően, akár vállalkozásnak is alkalmas. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.
Ajánlom nagy családosoknak, 2 generációnak, de akár 3 generáció összeköltözésére is alkalmas, a 6 szoba miatt és a remekelosztásnak köszönhetően.
A ház mellett található egy régebbi ház, melynek alapterülete 80 nm, és még további 3 szoba található benne, fürdővel, konyhával és étkezővel. Ez a ház régebbi építésű (1960-as évek beli) és a tetőszerkezet nagyon felújításra szorul, két- három helyen is beázik. Raktározásra , valamint műhelynek viszont ideális, esetleg egy kis ráfordítással akár még egy lakásnak kialakÍtható.
A telek hátsó részén egy fémvázas fedett tároló rész van, mely régen autószerelő műhelynek adott otthon. Az oldalai befalazhatók, vagy akár le is bontható.
Műszaki:
Fűtés – cirkó; cserépkályha, vegyes tüzelésű kazán
Meleg víz ellátása – cirkó
Elektromos kapu
Elektromos garázs kapu
Nyílászárók: fa (thermoplan üveggel)

Környék:
A közvetlen közelben óvoda, bölcsőde, iskola (általános-, közép-, gimnázium és zeneiskola), orvosi rendelő, gyógyszertár, akár gyalogosan is kényelmesen megközelíthetőek.
Tömegközlekedéssel 23, 23A, 35 busszal, 51,52-es villamossal,
Gyalog 3 percnyire az Aldi, autóval 15 percen belül elérhető több hipermarket, pl. Tesco, Auchan, KIKA, OBI, valamint több bevásárlóközpont (Europark, KÖKI Terminál)


Az ingatlan ideális választás lehet kisebb, vagy nagyobb családoknak, akár több generáció összeköltözése esetén.
Az ingatlan vállakozók, befektetők számára is ideális, hisz a hatalmas udvar és a telek elosztása.

Ha kellemes otthonban, nyugodt környezetben, de mégis mindenhez elérhető távolságban képzeli el a jövőt, várom hívását!


Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Premium Holdig Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Premium Holding Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.


immo1 pont hu per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 206 m2
Méret tulajdoni lap szerint 880 m2
Teraszméret 10 m2
Eladási ár 55 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4+3 fél
Egész szobák száma 4 db
Félszobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny

Helyiséglista

Nappali 33.2 m2
Terasz 12.6 m2
Dolgozószoba 10.5 m2
Konyha 6 m2
Kamra 1.5 m2
WC 1.5 m2
Előszoba 7 m2
Terasz 6.7 m2
Szoba 13 m2
Szoba 17.4 m2
Közlekedő 5.5 m2
WC 2.6 m2
Fürdőszoba 8.6 m2
Szoba 14.4 m2
Közlekedő 8.1 m2
Mosókonyha 10.5 m2
Szoba 7 m2
Zuhanyzó 4.7 m2
Kazán helyiség 4 m2
Garázs 41 m2
Ingatlan eladási ár
55 900 000 Ft
172 851
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!