A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó fiatal, akadálymentesített házban, bútorozott garzon!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1095 Budapest IX. kerület

Eladó IX. rehabilitált részen, a Liliom utcában liftes ház, második emeletén 33 nm-es, bútorozott garzon!

Az 1995-ben épült társasház, a Ferenc körúttól és az M3 metró Corvin negyed megállótól 5 perces távolságra található, kitűnő helyen, felújított és fiatal építésű házakkal közre fogva. A Corvin pláza közelsége, illetve a környék kis utcáiban számtalan kávézó, családi kis üzletek könnyítik meg a mindennapokat, nem véletlen hívják Ferencváros rehabilitációs területének.

A társasház 1995-ös építésű tégla ház, rendezett homlokzatú. A ház a kor kívánalmai szerint akadálymentesített, a lift akár kerekes székkel is megközelíthető.

A lakás a második emeleten található, a kis garzonok klasszikus elrendezésével, bájával kialakítva. Ablakai a ház saját belső udvarára néznek DK-i irányba. Fűtése korszerű házközponti fűtásű, természetesen egyedi méréssel. Rezsije alacsony, minden közmű egyedi méréses, így könnyen kézben tarthatóak.

Jó szívvel ajánlom bárkinek, hiszen a nyüzsgő belvároshoz képest rendkívül csendes, vitathatatlan minőségű társasházban egy kis lakás mindig örök érték lesz. Gondoljon tehetséges gyermekére, aki a közeli egyetemeken tanul ( SOTE, Corvinus), vagy ha a konzervatív befektetések híve akkor se habozzon, hiszen könnyen jól fizető bérlőre talál.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 33 m2
Eladási ár 26 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás DK

Helyiséglista

Előszoba 3 m2
Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Konyha 4 m2
Szoba 22 m2
Ingatlan eladási ár
26 500 000 Ft
81 952
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!