A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Városháza parknál eladó garzon!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1054 Budapest V. kerület

Károly körút egyik legszebb házában eladó egy jó adottságú, liftes, világos, emeleti, csendes lakás!

A lakás a legfelső szinten található és 4,2 m-es belmagassággal rendelkezik. Előnye a jól megtervezett nagy méretű (17nm) nyitott felső szint (185cm), ahol az alvó helyen kívül, egy dolgozó rész és egy szeparált gardróbszoba is helyet kapott. A lépcsőn felmenni kényelmes. Alapterülete 36 nm+ a felső szint, így összességiben egy 53 nm lakóterületet kapunk.

A villanyhálózatot 15 éve korszerűsítették, valamint a gázkonvektort kicserélték, így az vadonatúj. Jelenleg a meleg vízről gázmelegítő gondoskodik. A kémények béleltek.
A lakáshoz tartozik egy tároló, valamint a gépkocsi beállás is lehetséges. A közös költség 6.700.-Ft. amiben benne van a korlátlan vízfogyasztás.

A társasház teljes felújítása megtörtént, amint a képek is mutatják. A környék exkluzív, a társasházban szinte minden lakás ki van adva rövid vagy hosszútávra. A külföldi turisták ezen a környéken szálnak meg a legszívesebben, többek között azért is, mert a közvetlen reptéri buszjárat itt áll meg.

Ajánlom azoknak, akik egy jó befektetést keresnek, vagy fiataloknak első lakásnak.
A társasház fél úton az Astoria és a Deák tér között helyezkedik el. Szemben a Zsinagóga és a Madách tér.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 45 m2
Méret tulajdoni lap szerint 36 m2
Eladási ár 38 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
38 900 000 Ft
120 299
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!