A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Lehengerlő Úri lakás, számtalan építészeti csodával.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1146 Budapest XIV. kerület

XIV.ker., Thököly úton, a diplomata negyedben, esztétikailag és műszakilag is jó állapotú, 12 lakásos, korszerűsített villa épület magas földszintjén, nettó 138m²-es, 3 szobás + étkezőkonyhás, dupla erkélyes (mely pluszban 50m²), nagypolgári lakás ELADÓ!

Az akkori Villa épület az 1900-as évek elején épült tégla alapanyagból, aztán az 1970-es években ráépítettek még kettő szintet, így társasházzá alakult. Az eredeti Úri tulajdonosok minden korabeli építészeti jegyekkel, extrákkal ellátták az épület akkor még egyetlen lakását.
Ezek azóta is gyönyörűen restaurálva díszítik ezt az impozáns ingatlant. Található itt a teljesség igénye nélkül, faragott szobrok, gazdagon díszített beltéri ajtók, ablakok alatti míves fabetétek, kézzel faragott könyvtári polcrendszerek…. stb

A lakás a magas földszinten található, 1.6 méterre a föld szintjétől, külön lépcsővel (a lépcsőház elkerülésével) egy 26m²-es nagy teraszról a bejárati ajtón belépve, egy tágas előszobába jutunk. Tovább haladva, 2 nagy méretű világos szoba melyek egyenként 36m²-esek, könyvtár szoba (hal), étkezős konyha, nagy fürdőszoba, külön wc, nappaliból utcafronti 23m²-es terasz, a belmagasság 3,75 m, így akár galéria kialakítására is van lehetőség.

Ajánlom a rendkívül jó tömegközlekedés miatt, és a páratlan adottságokat figyelembe véve, hangulatos családi fészeknek vagy cég központnak mely az ügyfelek megnyerése impozáns történelmi hangulattal rendelkezik.

Műszaki:
A ház az 1900-as évek elején épült tégla alapanyagból, egyszer átépítették, korszerűsítették így a társasház rendkívül jó állapotnak örvend.

Közlekedés:
Autóbusz: 5, 7, 7E, 7A, (közvetlen közelben)
Metró: 2, 4 megálló gyors vagy normál járatok fügvényében

Finanszírozás:
Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 138 m2
Teraszméret 50 m2
Eladási ár 69 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
69 000 000 Ft
211 715
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!