A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Pakson..építkeznél? Felújítasz? Hatalmas telek....

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Eladásra kínálok Paks Óvárosában, csendes, panorámás részén egy 1500 m2-es telken álló, 120 m2-es felújításra szoruló házat. Háromszoba, fürdőszoba, főzőfülke, kamra, és veranda található az ingatlanban. Telken belül található víz, szennyvíz és villany. Gáz az utcában. A házhoz több gazdálkodásra, egyéb felhasználásra alkalmas melléképületekkel és garázs illetve kert található. Ipari áram is bevezetésre került. A telek társasházi lakások építésére is alkalmas.

További információkért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Eladási ár 30 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
30 000 000 Ft
92 730
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!