A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kis lakás nagy lehetőséggel

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1153 Budapest XV. kerület

A XV. kerület zöldövezeti családi házas környékén társasházi tégla épületben eladó 44nm-es nappali + hálófülkés, műszakilag és esztétikailag is felújított egyedi gázfűtéses első emeleti kis rezsijű öröklakás.

Rákospalotán Újpest határához közel kínálunk eladásra egy jó állapotú tégla épületben lévő, 44nm alapterületű tulajdoni lap szerint 1 szobás azonban a valóságban nappali + hálófülkéssé alakított öröklakást.
A lakás egy kis lakóközösségű társasházban található, mely az épületen belül legjobb helyen található. A ház rendezett udvarára belépve az épület hátsó részén található a lépcső melyen mindössze az első emeletig kell csak felmenjünk.
A lakásba belépve rögtön az előszoba-ebédlő részbe érkezünk amely nagyjából egy 10nm-es tágas tér. Innen közelíthető a konyhai rész amelyen ablak is található, valamint a szintén ablakos fürdőszoba is. Áthaladva az ebédlőn, a egy tágas 23nm-es nappaliba érkezünk, melynek ablaka szerencsésen az utca irányába néz. A lakás
több mint 3 méteres belmagasságának köszönhetően akár galéria is kialakítható benne.

A lakást jelenlegi tulajdonosa mind műszakilag mind pedig esztétikailag felújította, az elmúlt években. A felújítás keretében új aljazat került kialakításra, valamint a szükséges villamos, és viz vezetékek is ki lettek cserélve. Ekkor kerültek kicserélésre a nyílászárók is, mely mind a mai napig kiváló hőszigetelést ad a laklásnak. Előrelátóan a radiátoros cirkófűtéshez is ki van alakítva a rendszer, így már csak a kazánt kell üzembe helyezni, valamint a radiátorokat felhelyezni, azaz további vésésre nincs szükség ezen a téren. Jelenleg két féle módon is élveztetjük a meleget akár a kandalló által, akár a gázfűtés által.
A lakáshoz tartozik egy két tároló rész is melyet közvetlenül az udvarról közelíthetünk meg. Az egyik egy garázs méretű rész, a másik egy kisebb kb 4nm-es rész. További holmikat tudunk még tárolni a pincében is amely szintén tartozik a lakáshoz.

Műszaki:
Fűtés - gáz és kandalló (radiátoros fűtés rendszer előkészítve)
Melegvíz - villany bojler ( cirkós rendszerrel kompatibilisen előkészítve)

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Palace Property Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. –

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Palace Property Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 43 m2
Méret tulajdoni lap szerint 44 m2
Eladási ár 16 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Dny

Helyiséglista

Étkező 10 m2
Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Konyha 4 m2
Alkóv 5 m2
Nappali 23 m2
Ingatlan eladási ár
16 900 000 Ft
51 855
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!