A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Családi ház!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2144 Kerepes

Kerepesen kínálunk eladásra egy 120 m2 –es családi, téglaépítésű házat 1200 m2-es telekkel. Kerepes egyik legnyugodtabb részén a Gyöngyvirág utcában található az ingatlan, tömegközlekedésileg a H8 10 perces sétára található. Nagyon jó adottságokkal rendelkező ingatlan befektetőknek és családosoknak egyaránt bátran ajánlom!


Ahogy belépünk az ingatlanba a teraszról egy előszobába érkezünk, ahonnan eljuthatunk egy tárolóba és továbbmenve egy kis előtérbe találjuk magunkat. A nyílászárók ki vannak cserélve ezen a részen. Itt ki lehet alakítani egy kisebb szobát és innen, amennyiben igény van rá, hogy a tetőteret beépítsük, egy feljárót is ki tudunk alakítani. Jobb oldalon egy mosókonyhát találhatunk, ami ablakos és egy toalett is található benne, balra pedig egy étkezős konyha található, amely járólappal burkolt. A konyhából jutunk el egy szép, tágas folyosóra, ahol négy különálló szoba található. Itt lehet megoldani a szeparálást, ugyanis az egyik bejárati ajtó itt található, melyet kicseréltek. Jobb kéz felől van a fürdőszoba, amely járólappal burkolt és kádas kialakítású, itt is helyet kapott egy toalett. Az ingatlanban minden helyiségben ablak található. A szobák tágasak parkettával burkoltak, kisebb újítás után gyönyörű szobákat lehet kihozni belőlük. Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs és egy műhely is. Az ingatlan felújítandó állapotú részben látható, hogy elkezdték e felújításokat, mint például pár helyiségben a nyílászárók már kivannak cserélve és a gázcirkó fűtés is modernizálva lett. A tetőtér és a pince beépíthető és két bejárata van az ingatlannak, így egy gyönyörű kétgenerációs házat tudunk varázsolni belőle. Átalakításra van lehetőség, mivel a tetőtér, ami 70 nm, beépíthető. Továbbá a szuterén részt is egybe lehet nyitni és egy külön lakórészt kilehet belőle alakítani, amit magából a házból és kívülről is megközelíthető!

Ajánlom elsősorban családosoknak, befektetőknek, akik nyugodt környezetben keresik leendő otthonukat.


Közlekedés:
8-as HÉV ( 10perc séta )
Volán buszjáratok


Műszaki:
Gázcirkó fűtés rendszer – 5.000 Ft/hó
Statikailag a ház jó állapotnak örvend számtalan lehetőséggel.


Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Professional Property 2003 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 120 m2
Teraszméret 11.5 m2
Eladási ár 33 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Ény

Helyiséglista

Szoba 18.9 m2
Szoba 21 m2
Szoba 10.4 m2
Szoba 10.8 m2
Konyha 8.5 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.1 m2
Mosókonyha 3.5 m2
Kamra 6.3 m2
Közlekedő 4.8 m2
Terasz 11.5 m2
Tároló 10 m2
Garázs 20 m2
Ingatlan eladási ár
33 900 000 Ft
104 016
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!