A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

A Kodály Kőröndnél három hálószobás, felújított meseszép lakás eladó szép házban!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1065 Budapest VI. kerület

VI. kerületben, a Kodály Körönd közelében, eladó egy 3+1 szobás, dupla fürdőszobás, cirkófűtéses ÉK tájolású, utcára néző, teljes körűen felújított lakás egy felújított, rendezett liftes polgári épület magasföldszintjén, csendes utcában.

Műszaki állapot
A ház 1893-ban épült, impozáns méretekkel rendelkező szép polgári ház, amely a ráépítésnek köszönhetően megújult külső-belső homlokzattal rendelkezik.
A lakást a tulajdonos műszakilag és esztétikailag egyaránt felújíttatta, a munkálatok során ötletesen harmonizálta a polgári stílust az orientális jegyekkel.
A beltéri nyílászárók egy része eredeti, az ablakok és a bejárati ajtó korszerű műanyagból készültek, újonnan lettek cserélve.
A fűtést és a meleg vízellátást gáz cirkó biztosítja.
A közművek egyedi mérés alapján fizetendők, vízóra van, a közös költség 18 900 Ft.
Az ablakok az utcára néznek, a konyha és a kis háló kivételével.

Környék
A lakás a Szondy utca és a Bajza utca között található, 5 perc sétára mindkettőtől, ahol a Kisföldalattinak megállója van.
A WestEnd a közelben található, a Városliget úgyszintén, ahol a Széchényi Fürdő, Nagycirkusz, az Állatkert, valamint éttermek (indiai, francia, vietnámi, olasz, kínai), a közelben. Élelmiszerboltok,
gyógyszertárak, általános iskola, óvoda, stb. teszik kényelmessé és lakhatóvá a belvárosi létet.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Közlekedés
Kiváló közlekedés, az M1 Kisföldalattival eljutunk az Oktogonra, ahol a 4, 6 villamosok Budára repítenek, a Deák térről pedig tetszőleges járművel a szélrózsa minden irányába utazhatunk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 94 m2
Eladási ár 60 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
60 990 000 Ft
187 138
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!