A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó két szobás, csendes déli tájolású lakás Újlipótvárosban

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1137 Budapest XIII. kerület

A XIII. Újlipótvárosi részén kettő percre a Nyugatitól eladó egy harmadik emeleti, 47 nm-es kettő szobás lakás.

A lakás a XIII. és az V. kerület határán található, a XIX. és a XX. század fordulóján épült be elsősorban jó módú kereskedők és polgárok számára. A két kerületet elválasztó körúton közlekedik a 4-6-os villamos, a város bármely része Óbudától Dél Pestig bármilyen közlekedési eszközzel elérhető.

A társasház a körút Nyugatihoz közel található, homlokzata jó állapotú, évek óta működő üzletek, és vendéglátóhelyek szegélyezik a bejáratot. Ennek következménye az alacsony közös költség.

A lakás a harmadik emeleten található, 47 nm-es kettő szobás, egybenyílóak. A fűtés kombi gáz cirkó kazánról működik, a vízfogyasztás egyedi mérésű.

Első lakást keresőknek jó szívvel ajánlom, de mivel közlekedési csomópontnál található, így a bérlők is előszeretettel keresik, így jó befektetés lehet akár jelenlegi állapotában is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 47 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás dél

Helyiséglista

Előszoba 6.4 m2
Kamra 2.5 m2
Fürdőszoba WC-vel 2.7 m2
Konyha 4.5 m2
Szoba 10.5 m2
Nappali 20 m2
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
92 133
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!